Nogometni klub Čelik Zenica

Oficijelna web stranica

zim

Zenička industrija mlijeka novi partner NK Čelik Zenica

Našu borbu i cilj prepoznale su i zeničke firme, te odlučile pružiti podršku i dati svoj doprinos, a to je ono što nas posebno raduje.

Jedna od takvih renomiranih i društveno odgovornih kompanija je i Zenička industrija mlijeka.

Nogometni klub Čelik Zenica i Zenička industrija mlijeka potpisali su Ugovor o sponzorstvu, čime je ZIM d.d. Zenica postao naš novi partner.

U ime kluba, ugovor je potpisao Predsjednik Upravnog odbora Denis Mušović koji je uputio najiskreniju zahvalnost rukovodstu ZIM-a  jer su odlučili biti naši partneri i  biti dio pozitivne priče u našem gradu.

“Svi znamo da je kvalitet proizvoda ZIM-a nadaleko poznat, te da je upravo Zenička industrija mlijeka jedan od simbola našeg grada. Izuzetno nam je drago što smo ostvarili saradnju, i ovim putem upućujem iskrenu zahvalnost rukovodstvu ZIM-a koji su dali svoju podršku na putu oporavka i uspona našeg kluba” istakao je Predsjednik Upravnog odbora Denis Mušović.

“Zenička industrija mlijeka uvijek je bila na strani sporta i na strani najboljih. Mi smo prepoznali kvalitet ovog kluba, namjere i borbu rukovodstva kluba, te vjerujemo da je ovo novi početak jedne duge i uspješne saradnje” istakao je Amer Bektaš iz Zeničke industrije mlijeka.

Još jednom se iskreno zahvaljujemo Zeničkoj industriji mlijeka i nadamo se uspješnoj saradnji na obostrano zadovoljstvo.