Nogometni klub Čelik Zenica

Oficijelna web stranica

ČELIČNI ZID

Projekat “Čelični zid” je klupska akcija pokrenuta 30.06.2022. s ciljem pravljenja dodatnog iskoraka u procesu stabilizacije kluba. Također, kroz ovaj projekat želimo prikazati barem mali dio ogromnog potencijala kojeg klub nosi. Akcija “Čelični zid” simbolizira i neraskidivu vezu između Čelika i njegovih navijača i simpatizera koji svojim konkretnim djelima doprinose spasu i oporavku zeničkog simbola.

Čelični zid se nalazi na prizemlju vanjske strane zapadne tribine Bilinog polja, te sadrži 456 pločica dimenzija 20 x 10 cm na kojima može pisati željeni sadržaj svakog učesnika u akciji koji izvrši uplatu u vrijednosti 100,00 KM za jednu pločicu.

Nakon uredno popunjenog zahtjeva i jednokratne uplate u iznosu 100,00 KM po pločici, klub se obavezuje u roku od 15 dana postaviti pločicu na Čelični zid sa sadržajem kojeg ste odabrali. U slučaju oštećenja ili otkidanja pločice, NK Čelik je dužan postaviti novu pločicu istog sadržaja. Svaka pločica će se na Čeličnom zidu nalaziti do 30.06.2024. godine nakon čega će biti moguće obnoviti svoje učešće.

Uplatu je moguće izvršiti svaki radni dan od 8 do 16 sati u prostorijama kluba ili putem uplatnice preko obrasca 

248/456

ZAHTJEV ZA ČELIČNI ZID

Napomene: NK Čelik Zenica zadržava pravo intervencije ukoliko ocijeni da je željeni sadržaj pločice neprimjeren ili da nije usklađen sa politikom kluba. NK Čelik Zenica je dužan postaviti pločicu na "Čelični zid" u roku od 15 dana od zaprimanja uplate. U slučaju oštećenja ili otkidanja pločice, NK Čelik Zenica je dužan postaviti novu pločicu istog sadržaja. Pločica će se na "Čeličnom zidu" nalaziti do 30.06.2024. godine.