NK Čelik
Zenica

BUDITE DIO LIJEPE PRIČE

Najveći zenički sportski klub, kao i njegovi navijači i simpatizeri, posebno će znati cijeniti one poslovne partnere koji su stali uz Čelik kada je bilo najteže. Bolja vremena za klub neminovno dolaze, a u tom slučaju i za one koji podržavaju jednu zdravu priču u vidu NK Čelik koja se dešava u Zenici!

uvod

Interes javnosti za zdravim klubom svakim danom sve više raste što je svakako pokazatelj da saradnja s našim klubom već u ovom trenutku može polučiti pozitivne poslovne rezultate za sve naše marketinške partnere. Stabilizacija je težak proces koji zahtijeva mnogo truda i odricanja, a rezultati u svakom segmentu će biti plod kvalitetnog rada. Stoga, jedan od najbitnijih segmenata rada kluba nakon organizacije su marketinške aktivnosti.

Klub je pripremio svoju marketing ponudu koja nudi saradnju sa velikim, srednjim, malim i mikro privrednim subjektima na obostranu korist i zadovoljstvo, ali i doprinos fizičkih lica odnosno navijača i simpatizera kluba za brži napredak kluba i njihovo lično zadovoljstvo. Prevladava ogromna želja da zajedno iskoristimo potencijal u skladu sa svim kapacitetima kako bi klub postigao značajan napredak u svakom segmentu rada, a da i navijači i simpatizeri i poslovni partneri koji sarađuju s klubom budu sretni jer su dio zdrave priče koja postiže odlične rezultate.

pomuda.indd

OSNOVNA MARKETING PONUDA - FORMA

POSEBNE KATEGORIJE SPONZORSTVA

pomuda.indd

UPIT ZA MARKETING PONUDU