814

668

clanska

Dana 05. januara 2017. godine NK Čelik Zenica je usvajanjem Statuta, kojeg možete preuzeti na ovom linku, postao prvi profesionalni članski klub na ovim prostorima što znači da članovi kluba imaju potpunu kontrolu nad svojim klubom.  

Biti Čelikov član, kluba koji je reprezent Zenice, a za koje iskreno gajite ljubav je jedna od najvećih privilegija, predstavlja čast i ponos, a posebno kad znate da i vaš glas ima značaj za budućnost kluba. Prema tome, vi kao punoljetni, poslovno sposobni članovi kluba i koji niste u sukobu interesa kao članovi Skupštine imate pravo da na klupskim izborima birate Upravni i Nadzorni odbor, te da budete birani u navedene organe kluba. Takođe, dobijate pravo na popust za sezonske ulaznice, a u budućnosti ćete dobiti i pravo na popust za artikle iz budućeg Fanshopa i Webshopa. Kod budućih partnera kluba ćete imati pravo na popust kada su u pitanju njihove usluge, te ćete dobijati i obavijesti preko maila kako biste bili u toku dešavanja vezanih za klub.

Učlanjenje se vrši u kancelariji v.d. generalnog sekretara u prostorijama kluba na Bilinom polju svakim radnim danom od 10 do 15 h.

Potrebno je popuniti zahtjev za članstvo, a uplate možete izvršiti na licu mjesta. U slučaju da želite primiti člansku karticu poštom, ta usluga se dodatno naplaćuje 5 KM. Nažalost, učlanjenje iz inostranstva još uvijek nije omogućeno.

Cijene članarina za ovu godinu su:

 

I kategorija (punoljetni, zaposleni) – 60 KM

II kategorija (nezaposleni, osobe sa invaliditetom, penzioneri, studenti i žene) – 40 KM

III kategorija (maloljetni) – 20 KM

IV kategorija (VIP) – 600 KM

 

Sva prava članova su decidno objašnjena u Statutu kluba, a za sve ostale informacije kontaktirajte klub.

Postani Čelikov član, ostvarimo zenički san!