Nogometni klub Čelik Zenica

Oficijelna web stranica

Synapse

SYNAPSE SPORTS REGULATORY I NK ČELIK PRODUŽILI SARADNJU!

Ovim putem, s velikim ponosom, obavještavamo javnost da je NK Čelik Zenica produžio saradnju sa kompanijom Synapse Sports Regulatory potpisivanjem jednogodišnjeg ugovora o sponzorskoj saradnji.

Kao što smo i prethodne godine predstavili, sponzorski partner našeg kluba je kompanija Synapse Sports Regulatory iz Sarajeva koja inostranim i domaćim sportskim subjektima pruža usluge specijalizovanog savjetovanja iz oblasti sportskog prava, strateškog menadžmenta, FIFA i UEFA regulativa te izrade i optimizacije internih regulativa i biznis planova. Synapse Sports Regulatory sarađuje sa međunarodnim sportskim federacijama, savezima, klubovima, vladama, sportskim razvojnim agencijama i univerzitetima širom svijeta sa dugogodišnjim međunarodnim iskustvom u fudbalu/nogometu te pomaže im da modernizuju svoje procese, unaprijede sportske, finansijske, sponzorske i poslovne rezultate te razriješe sportske arbitražne sporove.

Vanjski dio istočne tribine Bilinog polja će i dalje ukrašavati brendirani reklamni panel klupskog sponzora kao prvog koji je zakupio ovu atraktivnu poziciju iz klupske marketinške ponude.

„Prave projekte i priče treba prepoznati na vrijeme i dati im priliku da nastave svoj rast uz neophodnu podršku. Zaista smo neizmjerno ponosni što nastavljamo saradnju sa našim poslovnim partnerima iz NK Čelik u kojima smo prepoznali potencijal za najviše domete te zbog mjerljivih rezultata nastalih iz naše saradnje izuzetno smo sretni što se ista produžuje i u narednom periodu. Do zajedničkog uspjeha! – izjavili su iz kompanije Synapse Sports Regulatory.

„Zaista nam je zadovoljstvo i u nama budi veliki ponos produženje saradnje s kompanijom Synapse Sports Regulatory. To prije svega govori o obostranom zadovoljstvu i prijateljsko-partnerskom odnosu dvije strane. Synapse Sport Regulatory je kompanija koja od početka čvrstvo vjeruje u ozdravljenje i stabilizaciju voljenog kluba i na ovaj način već drugu godinu zaredom konkretno su dio tog procesa. Još jednom se zahvaljujemo menadžmentu kompanije Synapse Sports Regulatory na ukazanom povjerenju.“ – poručio je predsjednik NK Čelik, Denis Mušović.