NK ČELIK ZENICA | NOVOSTI

Sutra otvorenje prodavnice klupskih artikala

fan shop (25)

U skladu s najavama, sutra 08.02.2021. s početkom u 9h, s radom počinje prodavnica oficijelnih klupskih artikala!

Otvorenje je planirano za januar, međutim zbog rješavanja određenih administrativnih pitanja i kašnjenja od strane dijela inostranih dobavljača, klub je prolongirao otvorenje.
Prodavnica se nalazi pored službenog ulaza na istočnoj tribini stadiona Bilino polje. Za početak, asortiman će biti ograničen na manji broj artikala, međutim, oporavkom kluba radit će se i na razvoju ovog važnog segmenta poslovanja, a konačan cilj će biti i otvorenje znatno većeg Fan shopa koji će igrati značajnu ulogu u prikupljanju prihoda.

 

Kupovina će za sada biti moguća isključivo u prodavnici, a menadžment aktivno radi i na razvoju platforme za online naručivanje i isporuka za BiH i inostranstvo što će uskoro biti omogućeno.

Nakon dugo vremena, klub će konačno imati vlastitu prodavnicu odjeće i suvenira od čijeg rada će korist imati isključivo NK Čelik Zenica, što znači da više nema opravdanja za kupovinu klupskih artikala na drugim mjestima od čega klub neće imati nikakvu korist. Katalog trenutno dostupnih artikala je dostupan OVDJE.

Prodavnica će raditi svakim radnim danom od 9h do 17h, a prilikom kupovine svi članovi kluba će
imati popust od 20%.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on print
Print

Održan sastanak sa predstavnicima N/FS BiH

Predstavnici nogometnog kluba Čelik Zenica danas su održali sastanak sa predstavnicima Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, čiji je osnovni cilj uspostava i izgradnja dobre saradnje