Nogometni klub Čelik Zenica

Oficijelna web stranica

275501828_102156095765483_7794832127864706328_n

Stari dukat i NK Čelik proširili saradnju!

Nogometni klub Čelik i kompanija Stari dukat, koja je i do sada bila sponzor kluba, prošili su partnersku saradnju u narednih godinu dana.

Stari dukat je brend kompanije HA-Dukat d.o.o. iz Zenice. Kafa Stari dukat je domaći proizvod i cijeli proces proizvodnje od prženja, mljevenja na tradicionalnim kamenim mlinovima do pakovanja odvija se u našem gradu. Stari dukat je organska kafa vrhunske kvalitete i samim tim ima bolju aromu. Koristi se kao standardna kafa. Sama kafa je bez primjesa i surogata, bez vještačkih aroma i osvježivača, a zahvaljujući integrisanom standardu kvaliteta, “HA DUKAT” d.o.o. jednaku pažnju pridaje nabavci sirovina i krajnjem proizvodu.

Stari dukat će proširenjem ove saradnje svoje promotivno mjesto imati na billboard-u na vanjskoj strani stadiona Bilino polje, kao i u produženim minutama na LED panelima na svim domaćim utakmicama voljenog kluba.

Zahvaljujemo se kompaniji Stari dukat koja je prepoznala marketinški potencijal kluba i odlučila se proširiti već postojeću saradnju!