Nogometni klub Čelik Zenica

Oficijelna web stranica

elifprin

Štamparija ELIF-PRINT novi sponzor NK Čelik!

Nogometni klub Čelik i štamparija Elif-print danas su u prostorijama stadiona potpisali sponzorski ugovor.

Štamparija Elif-print već pune tri godine redovno podržava naš klub kroz razne usluge. Njihova podrška na trnovitom putu do uspjeha u trenucima obnove i izgradnje kluba je za naše gledište neprocjenjiva, te nam je zbog toga zaista drago što se pristupili potpisivanju ovog sponzorskog ugovora.

Ovim povodom svoju izjavu kratko je dao potpredsjednik upravnog odbora Elvis Baždar:

“Eli-print je kompanija koja dugi niz godina bezrezervno pruža podršku našem klubu. Ovo je jedan vid ozvaničenja obostrane saradnje koju godinama njegujemo, te se najiskrenije u ime kluba nadam da će ova saradnja potrajati još dosta godina ispred nas. Još jednom se zahvaljujem štampariji Elif-print što su odlučili podržati naš klub.”

 

 

Svoju viziju i pogled na ovaj sponzorski ugovor kratko je objasnio i vlasnik štamparije Elif-print, Almedin Čelenka:

“Ovo je klub koji istinski svi u našem gradu trebamo voljeti i poštovati. Već pune tri godine ovaj klub konstantno raste i nadam se da će i ostali privredni subjekti prepoznati ovaj klub kao marketing alat za svoje preduće, te da će imati određeni nivo odgovornosti prema ovom klubu, jer zaista svi u klubu, a i oko kluba, pišu jednu knjigu koja će se godinama prepričavati. Vjerujem u dugoročnu i obostranu saradnju i nadam se da će kompanija Elif-print i u narednim godinama ostati uz svoj Čelik.”

 

 

Već danas je uređena press sala našeg kluba te su postavljeni novi materijali koji će u ovoj sezoni ukrašavati naše press konferencije i medijske nastupe.

 

 

Nogometni klub Čelik upućuje iskrenu zahvalnost štampariji Elif-print.