NK ČELIK ZENICA | NOVOSTI

Sol Azur & Buena Vista novi sponzor NK Čelik Zenica !

172595341_2132274823582248_4034730426089292508_n

Nogometni klub Čelik i Sol Azur & Buena vista d.o.o. potpisali su Ugovor o sponzorstvu.

Sponzorski ugovor potpisan je na godinu dana.

Posebno nas raduje činjenica što su iz Sol Azur & Buena vista d.o.o., kao jedna od vodećih turističkih agencija na našem tržištum prepoznali rad i ambicije nogometnog kluba Čelik Zenica, te odlučili biti dio ove uspješne priče.

„Ponosan sam na broj sponzora i partnera koji su odlučili pružiti podršku našem klubu. Stabilizacija je težak proces i potrebno je dosta truda, rada i odricanja, ali kada znate da niste sami i da još uvijek postoje oni koji će biti podrška, onda ste sigurni da se vrijedi boriti. Zahvaljujem se rukovodstvu agencije Sol Azur & Buena vista d.o.o. za pruženu podršku ka stabilizaciji našeg kluba“ izjavio je Denis Mušović.

„Iako je naša firma Sol Azur & Buena vista zbog posljedica pandemije Korona virusa imala pad prometa od preko 80% u 2020.godini, smatramo da je ovo je minimalno što možemo učiniti da podržimo napore i trud mladog rukovodstva NK Čelik Zenica. Klub kakav je Čelik apsolutno zaslužuje da bude u samom vrhu bh nogometa, a samo zajedničkim radom i zajedničkim snagama možemo ostvariti taj cilj“ istakao je direktor agencije, Ibrahimagić Enes.

NK Čelik Zenica još jednom upućuje iskrenu zahvalnost Sol Azur & Buena vista agenciji i očekujemo uspješno saradnju.

 

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on print
Print