Nogometni klub Čelik Zenica

Oficijelna web stranica

Sol Azur

Sol Azur – Buena Vista i NK Čelik Zenica potpisali novi sponzorski ugovor!

Velika nam je čast objaviti informaciju da su NK Čelik Zenica i agencija Sol Azur – Buena Vista potpisali novi sponzorski ugovor.

Agencija Sol Azur travel&events (Buena Vista d.o.o. Zenica) profilirala se kao jedna od vodećih agencija na tržištu BiH. Sol Azur i Buena Vista su postali sinonim za nezaboravna putovanja, ekskurzije, fantastične provode ne samo za mlade ljude, već za sve one koji su putovali s njima i koji im svake godine ukazuju sve veće povjerenje.

Sigurnost i pouzdanost, najpovoljniji odnos cijene i kvaliteta, iskustvo i poslovna strategija u osmišljavanju i realizaciji brojnih putovanja, visokoobrazovani kadrovi i poslovnice, razgranata mreža subagenata i brojni ugledni partneri širom svijeta, glavne su prednosti ove dvije udružene agencije. Ono što Sol Azur i Buena Vista pokušavaju ostvariti svojim poslovanjem je svakako ugled, koji predstavlja strateški kapital, što je ujedno i baza za planiranje i pripremu budućih poslovnih poduhvata i odgovor na nove izazove koje nosi budućnost.

Našeg sponzora ćemo promovirati putem LED panela na terenu duž istočne tribine stadiona Bilino polje na svim domaćim utakmicama kluba.

Zahvaljujemo se menadžmentu Sol Azur – Buena Vista što su ponovo stali uz naš klub, te se nadamo da će ova saradnja, kao i do sad, nastaviti dugoročno.