Nogometni klub Čelik Zenica

Oficijelna web stranica

saopstenje

Saopštenje za javnost !

Ovim putem rukovodstvo NK Čelik Zenica se ograđuje od svih lica koja se lažno predstavljaju u ime kluba, te šalju prijeteće poruke i vrše pritisak na menadžment kompanije ArcelorMittal Zenica kako bi navedena kompanija pristupila sponzorstvu kluba.

Kao i sa svakim potencijalnim partnerom, lica koja mogu predstavljati klub su članovi Upravnog odbora i menadžmenta čija imena i prezimena su javno dostupna na ovom linku. Izuzetno, klub može ovlastiti svoje volontere za pregovore, ali politika kluba je da s velikim kompanijama pregovore vrše isključivo članovi Upravnog odbora i menadžmenta.

Klub sa svakim potencijalnim partnerom želi uspostaviti zdrave odnose i temelje za kvalitetnu saradnju, a lažno predstavljanje u ime kluba od strane pojedinih lica koja nisu ovlaštena za pregovore sa sponzorima i ostalim partnerima, te prijeteće poruke svakako nisu put kojim želimo da klub ide i akvizira nove partnere.

Rukovodstvo NK Čelik Zenica će vrlo rado saslušati svaki prijedlog i prihvatiti konstruktivnu kritiku za način vođenja kluba, međutim ovakvim radnjama pojedinci zapravo samo nanose štetu klubu kojeg navodno vole, te nas usporavaju u namjerama da zajednički stvorimo bolji, jači, stabilniji i uspješniji Čelik.