Povodom zaključka sa panel diskusije, koja je održana dana 25.09.2017. godine u velikoj sali Grada Zenice, da se oformi pregovarački tim za pregovore sa eventualnim strateškim partnerom, NK “Čelik” izdaje Saopštenje za javnost koje u cjelosti prenosimo.

“Želimo obavjestiti javnost da je održan sastanak u Nogometnom klubu “Čelik” Zenica 26.09.2017. godine na temu izbora članova pregovaračkog tima, a na zaključak panel diskusije o eventualnom strateškom partneru NK “Čelik” Zenica.

Obavještavamo javnost da je pregovarački tim sastavljen od predsjednika Upravnog odbora Memišević Jasmina, direktora Kluba Đugum Ismeta, gđa. Soldin Nure (ekspert ekonomije), te predsjednika radnog predsjedništva Skupštine Bradarac Damira. Donešen je i zaključak da se razgovara sa još nekim imenima koja bi mogla doprinijeti uspješnom završetku pregovora.

Ovom prilikom napominjemo da smo kao pregovarački tim otvoreni za svaki prijedlog, sugestiju i sve ono što može doprinijeti uspješnom toku pregovora, a odnosi se i na imena koja će biti kooptirana u pregovarački tim NK “Čelik” Zenica.

S poštovanjem.”

SAMO ČELIK!