Nogometni klub Čelik Zenica

Oficijelna web stranica

press

Samo pobjeda dolazi u obzir!

Danas je u prostorijama stadiona Bilino polje održana press konferencija na kojoj su se prisutnim medijima obratili šef stručnog štaba Armin Duvnjak, kapiten Aladin Isaković i Marketing & PR Manager Maid Redžić.

Tema današnje press konferencije bila je utakmica 9. kola Prve lige Federacije BiH između NK Čelik i NK TOŠK, a koja je na rasporedu u subotu s početkom u 18:00 sati, te tekuće teme oko aktivnosti kluba.

Na samom početku press konferencije ozvaničena je informaciju da je klub stigao do 1000 učlanjenih članova u klub. Ovo je jedan veliki korak ka konačnoj stabilnosti kluba i povjerenju svih navijača i simpatizera. Svaki član je ujedno i jedan od mnogobrojnih vlasnika kluba!

Također, konstatovano je da su, od preko 50 blokada na glavnom računu kluba, preostale još dvije blokade do konačne deblokade glavnog klupskog računa, te obje navedene blokade su isplaćene. Sam proces se odužio zbog velikog broja arhiviranih predmeta u kojima sam proces deblokade prethode garniture nisu ispratile do kraja, te je klub morao pisati urgencije.

Prijava na javni poziv Kantona je predana te očekujemo da ćemo dokumentaciju dopuniti potvrdom iz banke o deblokiranom računu u što kraćem roku.

Termin odigravanja susreta Kup utakmice protiv HŠK Zrisnjki još nije utvrđen. Klub je u skoro svakodnevnom kontaktu sa Savezom i HŠK Zrinjski, te očekujemo da će termin odigravanja ovog susreta biti poznat kroz par dana.

Press konferenciju možete ponovo pogledati na Facebook stranici NK Čelik Zenica.