NK ČELIK ZENICA | NOVOSTI

Predsjednik NS ZDK u posjeti našem klubu

NC1

Novoizabrani predsjednik Nogometnog saveza Zeničko-dobojskog kantona, Muris Jabandžić (Tigar) danas je bio u posjeti našem klubu. On je sa predstavnicima nogometnog kluba Čelik razgovarao o problemima, ciljevima i zajedničkoj saradnji našeg kluba i Saveza, a sve u interesu poboljšanja uslova i načina rada za dobrobit fudbalske igre, kako u kantonu, tako i šire.

 

“Nogometni klub Čelik jedan je od najstarijih i najvećih klubova u našoj zemlji. Sasvim sigurno zaslužuje mjesto u samom vrhu bh fudbala. Otvoren sam za saradnju i konstruktivne prijedloge, te se nadam da će ovi mladi momci i Nogometni savez ZDK, na čelu sa mnom, uspješno sarađivati u budućnosti” , poručio je Predsjednik NS ZDK.

 

“Ponosni smo na činjenicu da je Predsjednik NS ZDK izabrao naš klub za prvu službenu posjetu. Iskreno se nadamo da ćemo u budućnosti ostvariti uspješnu saradnju, te da ćemo zajedničkim radom i zajedničkim snagama stvarati bolje uslove za razvoj fudbala u našem gradu” poručio je Predsjednik UO našeg kluba Denis Mušović.

 

Samo Čelik!

 

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on print
Print

Nastavljuju se istrage u Čeliku!

Kao što su Upravni odbor i menadžment Kluba u nekoliko navrata izvještavali širu javnost, u NK Čelik Zenica se u posljednje vrijeme vrše istražne radnje

Važna pobjeda naših omladinaca !

Jučer (četvrtak, 10.6.2021.godine) su naši juniori odigrali prvu  utakmicu  doigravanja za prvaka Omladinske lige BiH, te upisali pobjedu, čime su korak bliže ka plasmanu u