Nogometni klub Čelik Zenica

Oficijelna web stranica

PRESS

Pohod na rang više se nastavlja!

Danas je u press sali stadiona Bilino polje održana press konferencija povodom početka drugog dijela sezona. Moderator današnje pressice bio je Marketing menadžer Maid Redžić, a prisutnim medijima obratili su se šef stručnog štaba Armin Duvnjak i kapiten prvog tima Aladin Isaković.

U samom uvod predstavljena je nova majica u kolekciji Fan shop-a NK Čelik Zenica, majica s legendarnom fotografijom Fadila Talića sa trofejom SE Kup-a nakon pobjede nad italijanskom Fiorentinom – La Coupe de l’ Europe Centrale.

U nedjelju naš klub odigrat će prvu utakmicu jesenjeg dijela prvenstva u gostima kod NK Moševac u Maglaju. Tim povodom obratio se šef stručnog štaba Armin Duvnjak, koji je izjavio da će svi igrači osim Davuda Arnautovića biti spremni za utakmicu protiv Moševca. Zadovoljan je novim pojačanjima, te dotakao se prvog nastupa Arežine prethodnog vikenda. Očekuje tvrdu i jaku utakmicu s obzirom na vremenske uvjete i činjenicu da Moševac nije izgubio nijednu utakmicu na domaćem terenu.

Kapiten prvog tima Aladin Isaković dotakao se atmosfere u ekipi, te rekao da je ekipa spremna za nove utakmice i da će svaku utakmicu ciljati na pobjedu.

Utakmica će se igrati u Maglaju u nedjelju s početkom u 15:00 sati.