Nogometni klub Čelik Zenica

Oficijelna web stranica

zim

Obnovljena saradnja sa Zeničkom industrijom mlijeka !

Zenička industrija mlijeka kao društveno odgovorna i renomirana kompanija, na našu veliku radost, obnovila je saradnju sa našim klubom.

Drago nam je što su iz rukovodstva Zeničke industrije mlijeka, kao jednog od simbola našeg grada, prepoznali naš trud, te odlučili produžti saradnju.

Dosadašnja saradnja rezultirala je uspješnim projektom  “Rastem uz Čelik” gdje je upravo ZIM d.d. bio ponosni partner ovog projekta, u kojem smo ugostili skoro hiljadu mališana iz zeničkih vrtića i udruženja.

Direktor Amer Bektaš istakao je : “Nogometnom klubu Čelik želimo da se što prije vrati na staze stare slave, a Zenička industrija mlijeka će, kao što je to i dosad činila, uvijek i vrlo rado pružiti svoju podršku.   Čast nam je biti dio ove lijepe i uspješne priče”.

“Dosadašnja saradnja našeg kluba i Zeničke industrije mlijeka je bila više nego uspješna.  O kvalitetu njihovih proizvoda,  kao i o dugoj tradiciji ove kompanije, ne treba puno  trošiti riječi, a nas posebno raduje činjenica što nam svoju podršku pruža kompanija uz čije proizvode su odrastale generacije zeničana” poručio je Čerim Emir, v.d. direktor našeg kluba.

Ovom prilikom upućujemo najiskreniju zahvalnost rukovodstvu ZIM d.d. Zenica i radujemo se ovoj saradnji.