Nogometni klub Čelik Zenica

Oficijelna web stranica

aksaa copy

Obnovljena saradnja s kompanijom Aksa d.o.o. Zenica!

Nakon isteka postojećeg sponzorskog ugovora, na obostrano zadovoljstvo, menadžmenti kompanije Aksa d.o.o. Zenica i NK Čelik Zenica su se odlučili obnoviti postojeću saradnju i za narednih godinu dana!

Pored nekoliko značajnih donacija i besplatne izrade idejnog rješenja trening centra, kompanija Aksa d.o.o. Zenica nastavlja nesebično podržavati voljeni klub, te se i oglašavati putem marketing usluga koje nudi NK Čelik Zenica.

Kompanija Aksa, u vlasništvu dugogodišnjih prijatelja kluba, je jedna od vodećih projektantskih kompanija u državi. Kroz 32 godine uspješnog poslovanja, pruža savjetodavne usluge, izrađuje idejna rješenja, glavne projekte, kao i izvedbene projekte, te nudi usluge nadzora nad izvođenjem građevinskih radova.

I u narednom periodu, Aksa će imati svoja reklamna mjesta na banneru uz aut liniju uz istočnu tribinu, na banneru na svečanoj loži, te putem reklamnih mjesta na semaforu na sjevernoj tribini stadiona Bilino polje.

Radujemo se nastavku saradnje s kompanijom Aksa d.o.o. Zenica, te se iskreno zahvaljujemo njihovom menadžmentu na podršci koju godinama pružaju voljenom klubu!