NK ČELIK ZENICA | NOVOSTI

Obnovljena i proširena saradnja sa Sol Azur & Buena Vista!

44444444444444

S ponosnom objavljujemo da je i prije isteka aktuelnog sponzorskog ugovora, kompanija Sol Azur & Buena Vista odlučila produžiti i proširiti saradnju s našim klubom!

Kompanija Sol Azur & Buena Vista su bavi organizacijom putovanja, a vremenom su postali sinonim za nezaboravna iskustva koja svojim putnicima pružaju diljem Evrope i svijeta. Poslovnica našeg vjernog partnera u našeg gradu se nalazi na adresi Talića brdo 9.

Novi sponzorski ugovor će trajati do kraja tekuće tekuće sezone, a klub će svog sponzora oglašavati putem dodatne dvije pozicije na semaforu na sjevernoj tribini i putem dva bannera uz teren do istočne tribine.

Povodom ovog sponzorskog ugovora, direktor kompanije gosp. Enes Ibrahimagić je poručio:
„Svaki pojedinac kojem je crno-crvena boja u srcu je dužan doprinositi oporavku Čelika. Put je dug, ali samo zajedničkim naporima možemo uspjeti u onom čemu težimo – odblokirati račun i vratiti ga u vrh bosanskohercegovačkog fudbala.“!

Zahvaljujemo se gosp. Ibrahimagiću, a njemu i njegovoj kompaniji želimo puno uspjeha u radu!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on print
Print

Podjela bodova u Jelahu!

U subotu (18.09.2021.godine) odigrano je VI. kolo Druge lige FBiH – grupa “Centar” u kojem je naša ekipa gostovala kod ekipe FK Borac u Jelahu.