NK ČELIK ZENICA | NOVOSTI

Obavijest za članove – upute za skupštinu!

175850683_141352454553484_1211662345017722645_n

Poštovani članovi NK Čelik Zenica,

Kao što ste od ranije upoznati, redovna sjednice Skupštine kluba je zakazana za 23.07.2021. u 18h u sali Bosanskog narodnog pozorišta u Zenici.

Prije svega Vas molimo da se odazovete na samu sjednicu jer je dužnost svakog člana aktivno učestvovati u radu Kluba, te doprinositi njegovom boljitku kroz učešće u najvišem organu Kluba – Skupštini. Vaše prisustvo nam je od posebnog značaja pošto je potrebni kvorum za donošenje neophodnih izmjena statuta 100 članova s pravom glasa.

Zbog efikasnije organizacije, distribucije materijala i evidentiranja prisutnih, molimo da na samu sjednicu Skupštine dođete barem 10 minuta prije početka, a sve to poštujući osnovni kodeks odijevanja jer su, kako bismo na još veći nivo podigli ozbiljnost djelovanja najvećeg organa Kluba, Upravni, Nadzorni i Tehnički odbor donijeli odluku da se prisustvo Skupštini neće dozvoliti članovima koji dođu u kratkim hlačama/šorcu ili u majici bez rukava.

Članovi su prilikom ulaska u salu dužni pokazati važeću člansku i ličnu kartu, preuzeti glasačke listiće, te učestvovati u radu Skupštine kroz demokratsku i parlamentarnu raspravu uvažavajući mišljenja svih prisutnih članova!

Upravni, Nadzorni i Tehnički odbor NK Čelik Zenica

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on print
Print

Polusezonske karte su u prodaji !

Dok se prvi tim vrijedno priprema za izazove Druge Federalne lige BiH – centar, klub je pokrenuo prodaju polusezonskih karata! Kupovinom polusezonske karte za željenu

Održana I redovna sjednica Skupštine

Sinoć je u Bosanskom narodnom pozorištu u Zenici održana prva redovna sjednica Skupštine Nogometnog kluba Čelik Zenica. Na sjednici je bilo prisutno 116 članova, čime