Nogometni klub Čelik Zenica

Oficijelna web stranica

inter-com

NK Čelik Zenica i Inter-com obnovili sponzorstvo u 2023. godini!

Ponosni smo na činjenicu da je jedna od vodećih kompanija u državi u oblasti javnih nabavki odlučila nastaviti podržavati našu borbu za bolji, jači i uspješniji Čelik.

Preduzeće INTER-COM d.o.o je firma u privatnom vlasništvu, osnovana 2001 god. sa sjedištem u Zenici, na adresi Vrandučka 71b. Osnovna djelatnost firme je veleprodaja i maloprodaja roba pretežno za metalnu industriju a dio roba i za ostale grane privrede, te proizvodnja, trgovina i vršenje usluga u domaćem i međunarodnom prometu. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu osnivača, firma je kreirala strategiju rada i razvoja tako da su postali prepoznatljivi po asortimanu, kvaliteti cijenama i distribuciji roba na cijelom području Bosne i Hercegovine.

Klub se obavezuje promovisati našeg sponzora putem LED reklame uz istočnu tribinu (što će biti novitet u novoj sezoni), jedne naljepnice na press panou, te putem aktivnog sponzorisanja na društvenim mrežama i web stranici.

Menadžment kluba upućuje najiskreniju zahvalnost rukovodstvu Inter-coma koji su prepoznali pozitivnu priču u našem gradu, te se nadamo uspješnoj saradnji na obostranu korist i zadovoljstvo.