Nogometni klub Čelik Zenica

Oficijelna web stranica

Edoteka naslovna

NK Čelik pokrovitelj popularnog pub kviza Edoteka!

Već nešto više od 15 godina popularni kviz edukativnog i zabavnog karaktera, Edoteka, našim sugrađanima priređuju Edin Sinanović, Senad Džanić, te Tarik Halać.

Ovaj kviz zasnovan je na ispitivanju znanja i vještina iz različitih područja, a dobra zabava i interesantni sadržaji svakog četvrtka godinama privlače Zeničane, ali i ljude širom BiH.

Na ovom kvizu je tokom godina učestvovao i veliki broj turista iz drugih zemalja širom svijeta, kao i veliki broj umjetnika, glumaca, pjevača, režisera i drugih.

Sa svojih 516 kvizova i 15 godina postojanja Edoteka je smještena u sami vrh pub kvizova kao jedan od najdugovječnijih i najzabavnijih kvizova u regionu.

Čelik će nastojati svakog četvrtka prigodnim poklonima u vidu ulaznica, poklon paketa, VIP mjesta na utakmicama Čelika i drugim, usrećiti najbolje kvizaše na Edoteci!

Ovaj mali čin predstavljat će društvenu odgovornost kluba prema pozitivnoj i lijepoj priči koju Edoteka piše sa svim generacijama i građanima naše Zenice nešto više od 15 godina.