Nogometni klub Čelik Zenica

Oficijelna web stranica

263959868_596533754762735_1280593634621507352_n

NK Čelik i Telemach BH obnovili i proširili saradnju

Nogometni klub Čelik i kompanija Telemach BH obnovili su sponzorski ugovor, čime je nastavljena dugogodišnja uspješna saradnja NK Čelik i Telemach BH.

Promocija  dresova sa logom kompanije Telemach BH na rukavu dresa seniorskog tima će biti održana u februaru, na generalnoj utakmici pred zvanični početak prvenstva, a kompanija Telemach BH novim Ugovorom dobija status “Zlatnog sponzora” NK Čelik.

“ Mnogo nam znači kada jedna od vodećih kompanija iz oblasti telekomunikacija, ali i kompanija koja podržava sportska društva u brojnim lokalnim zajednicama prepoznaje naš potencijal kontinuirano posljednjih godina. Nesebično su nas podržali u borbi za naš Čelik. Zbog toga nam je ova saradnja ujedno i dodatni podstrek kao i motivacija za ostvarivanje novih sportskih ciljeva u budućnosti.  Telemach je nama više od sponzora, oni su prije svega naši prijatelji sa kojima smo uspješno realizovali brojne sportske projekte među kojima i društveno odgovorni projekat “Rastem uz Čelik” – istakao je Denis Mušović, predsjednik Upravnog odbora NK Čelik Zenica.

Ovom prilikom nogometni klub Čelik Zenica upućuje najiskreniju zahvalnost rukovodstvu i menadžmentu kompanije Telemach.