Nogometni klub Čelik Zenica

Oficijelna web stranica

291c18db-a6c9-49b5-861d-8d88406215b756hhh

Nastavak uspješne petogodišnje saradnje Telemach BH i NK Čelik Zenica!

Nogometni klub Čelik i kompanija Telemach BH obnovili su sponzorski ugovor, čime je nastavljena dugogodišnja uspješna saradnja NK Čelik i Telemach BH.

Saradnja koja odavno više nije samo sponzorska, već prijateljska ove će godine biti unaprijeđena kroz posebne akcije i pogodnosti za sve navijače Čelika, ali i sve druge koji se ovaj klub osjećaju svojim. Povodom potpisivanja ugovora o nastavku saradnje, ekipa fudbalera Čelika posjetila je novotvoreni centar za podršku korisnicima u Zenici, te se družila sa zaposlenicima centra. Posjeta je bila povod i za podjelu 100 ulaznica korisnicima usluga Telemach BH za utakmicu NK Čelik – FK Radnik Bijeljina koja se igra 18.2. na stadionu Bilino polje.

“Raduje nas činjenica da ovaj klub hrabro gazi naprijed prema poziciji koju svojom tradicijom, ali i rezultatima zaslužuje. Saradnju sa Čelikom smo započeli prije pet godina, u vrijeme kada gotovo niko drugi nije bio uz njih, te sa ponosom mogu reći da se međusobno smatramo prijateljima, a ne samo poslovnim partnerima”, istakla je Hajdi Mostić, član Uprave Telemach BH.

telemach

“Zenica je jedan od GIGA gradova, u kojem je moguće koristiti najbrži internet u Bosni i Hercegovini, a nedavno smo otvorili novi moderno opremljeni centar za podršku korisnicima. U ovom centru svoje prvo zaposlenje pronašlo je 16 mladih Zeničana i Zeničanki, što potvrđuje našu opredjeljenost za podršku Zenici i njen značaj za našu kompaniju. Pored novih radnih mjesta, ovu podršku pokazujemo i kroz podršku njenom simbolu, NK Čelik”, dodaje Mostić.

telemach

“U proteklih pet godina realizovali smo niz društveno korisnih aktivnosti, među kojima su projekat ‘Rastem uz Čelik’, proslave naših rođendana, druženje sa mališanima u našim klupskim prostorijama, a naši mladi igrači u više navrata su posjetili poslovnicu Telemach BH u Zenici. Građani Zenice se još sjećaju i druženja koja smo zajedno sa Telemach BH pravili na Trgu Alije Izetbegovića”, kaže Emir Čerim, generalni direktor NK Čelik.

Ovom prilikom nogometni klub Čelik Zenica upućuje najiskreniju zahvalnost rukovodstvu i menadžmentu kompanije Telemach.