NK Čelik
Zenica

NK ČELIK ZENICA | NOVOSTI

Mozzart novi zlatni sponzor !

image00001

Danas je u prostorijama nogometnog kluba Čelik potpisan dvogodišnji ugovor o saradnji između kompanije Mozzart i NK Čelik Zenica, čime je Mozzart postao zlatni sponzor našeg kluba.

Mozzart kao društveno odgovorna kompanija kroz sponzorstva daje vjetar u leđa sportskim kolektivima i savezima, a sada su odlučili pružiti podršku i našem Čeliku.

“Veoma smo zadovoljni što je menadžment sportskih kladionica Mozzart u NK Čelik Zenica prepoznao partnera koji će mu biti važan faktor u promociji ali i širenju kompanije u ovom dijelu države. Zenica kao fudbalski grad, na čelu sa NK Čelik s jedne strane i kompanije Mozzart sa druge strane je idealna kombinacija za ova dva pravna subjekta, jer jedan drugom pružaju širenje, rast i stabilnost što je i svrha dobrih partnerskih odnosa ali i interesna sfera ova dva subjekta. Menadžment NK Čelik Zenica će u znak zahvalnosti povjerenju koje je kompanija Mozzart ukazala našem klubu učiniti sve da ova brendirana sportska kladionica bude vodeća u našem gradu. Nadamo se da će takvim pristupom prema našem partneru ovo biti samo jedan mali početak naše velike i dugogodišnje saradnje” istakao je Denis Mušović, predsjednik Upravnog odbora.

“Nastavili smo našu misiju u Zenici, sa ciljem da i klubovima koji nisu u najvišem rangu pomognemo u ostvarivanju ambicija. Vjerujemo da će se se Čelik ekspresno vratiti u viši rang i da će ljubitelji fudbala u ovom gradu ponovo uživati u sjajnim mečevima”, poručila je Tamara Đajić, rukovodilac Sektora marketinga u kompaniji Mozzart.

Nogometni klub Čelik upućuje najiskreniju zahvalnost rukovodstvu i menadžmentu kompanije Mozzart, te se iskreno radujemo našoj  saradnji koja će u budućnosti, sasvim sigurno, samo rasti.

 

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on print
Print

Održana prozivka prvog tima!

Danas je u prostorijama kluba održana prozivka igrača prvog tima našeg kluba. Igračima su se obratili v.d direktor kluba, Čerim Emir i trener Skočibušić Pavle.