Nogometni klub Čelik Zenica

Oficijelna web stranica

Juniori potpisali web

Mladi talenti iz omladinskog pogona kluba se pridružuju prvom timu!


Uprava Kluba sa ponosom obavještava javnost o potpisivanju ugovora sa sedmoro mladih talenata iz našeg omladinskog pogona, koji će se pridružiti našem prvom timu.
Ovi mladi igrači su demonstrirali izuzetan talenat, predanost i posvećenost tokom svog razvoja u našem klubu.Njihovo sticanje mjesta u prvom timu predstavlja veliki korak kako za njih, tako i za naš klub, čime se dodatno jača naša sportska strategija i vizija.

Svaki od potpisanih igrača donosi jedinstvene vještine i karakteristike koje će obogatiti naš tim, istovremeno povećavajući konkurenciju među igračima. Vjerujemo da će njihov dolazak unijeti svježu energiju i novu dinamiku u naše sportske napore.

Ova odluka takođe naglašava našu dugoročnu posvećenost razvoju sopstvenih igrača i stvaranju prilika za mlade talente da se afirmišu na najvišem nivou. Ohrabrujemo ih da nastave da rade naporno i da iskoriste svaku priliku koja im se pruža.

Zahvaljujemo se svima koji su doprinijeli ovom procesu, uključujući naše trenere, osoblje, i naravno, naše vjerne navijače koji nas podržavaju u svakom koraku.

S nestrpljenjem očekujemo zajednički uspjeh u bliskoj budućnosti.

Igrači koji su potpisali ugovore su: Benjamin Ahmetspahić, Nedim Smajlović, Emrah Palačkić, Amer Hodžić, Hanan Zahirović, Amar Sivac i Hanan Baručija.