NK ČELIK ZENICA | NOVOSTI

Kompanija Messer novi sponzor kluba!

čelikmesssser

Nogometni klub Čelik Zenica i kompanija Messer BH gas d.o.o. su potpisali sponzorski ugovor u trajanju od pola godine s mogućnošću produženja.

Messer je multinacionalna kompanija sa sjedištem u Frankfurtu i tradicijom od preko 100 godina, a u našoj zemlji je zastupljena od 2007. godine putem kompanije Messer BH gas d.o.o. sa sjedištem u Sočkovcu, u općini Bosansko Petrovo koja također ima i poslovnu jedinicu u Zenici. Primarni biznis je proizvodnja i distribucija industrijskih i medicinskih plinova.

Messer je i u prošlosti podržavao rad našeg kluba, a kao kompanija čiji se rad zasniva na društveno odgovornom djelovanju odlučila je ponovo stati uz Čelik i pružiti mu podršku u procesu oporavka.

Našeg novog partnera klub će promovirati putem reklame na reflektoru na sjeveroistočnoj strani stadiona Bilino polje, te jednog bannera uz teren do istočne tribine.

Zahvaljujemo se menadžmentu našeg novog sponzora te vjerujemo da je ovo početak uspješne saradnje!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on print
Print

Podjela bodova u Jelahu!

U subotu (18.09.2021.godine) odigrano je VI. kolo Druge lige FBiH – grupa “Centar” u kojem je naša ekipa gostovala kod ekipe FK Borac u Jelahu.