Nogometni klub Čelik Zenica

Oficijelna web stranica

Izjava pred utakmicu Čelik - Mladost DK web

Izjave pred utakmicu posljednjeg kola Prve lige FBiH

Nogometni klub Čelik će u nedjelju, u okviru posljednjeg kola Prve lige FBiH, gostovati kod Zvijezde u Gradačcu na Gradskom stadionu Banja Ilidža sa početkom od 17:30 sati.

Izjave pred utakmicu u nedjelju dali su šef stručnog štaba Dario Damjanović i kapiten prvotimaca Kenan Horić.

,,Ekipa Zvijezde se nalazi u odličnoj formi posljednjih nekoliko utakmica te su dobar domaćin. Iskreno se nadam jednoj ravnopravnoj utakmici koja će se igrati za bodove i prestiž. Nadam se da će utakmica biti fer i korektna te da će igrači odlučivati ishodu iste. Također bih htio navesti da mi je drago što se moj grad spasio ispadanja i što ovo nije utakmica za opstanak”, izjavio je šef stručnog štaba Dario Damjanović.

,,Očekuje nas zahtjevno gostovanje, cijenimo i poštujemo ekipu Zvijezde. Znamo da imaju par kvalitetnih pojedinaca. Zvijezda ima pozitivan niz u nekoliko prethodnih utakmica, međutim mi želimo završiti sezonu na najbolji način, a to je da donesemo 3 boda u Zenicu. Znamo da će opet doći dosta naših navijača i želimo ih obradovati prije svega dobrom igrom i maksimalnim zalaganjem. Ovim putem bih im se zahvalio na podršci koja je bila prisutna tokom cijele sezone”, izjavio je Kenan Horić!

Nogometni klub Čelik će i ovaj put obezbijediti live stream utakmice koji ćete moći pratiti na našem Youtube kanalu.

Pozivamo sve navijače da nas podrže u Gradačcu te zajedno izborimo pozitivan rezultat!