Nogometni klub Čelik Zenica

Oficijelna web stranica

Mehić2

Fasade Mehić novi sponzor NK Čelik!

Nogometni klub Čelik Zenica i kompanija Fasade Mehić danas su u prostorijama stadiona potpisali sponzorski ugovor.

Fasade Mehić svoje poslovanje zvanično započinju od 2013. godine. Kao primarnu djelatnost ističu fasadne i završne građevinske radove.

 

 

“Ovim potezom želimo pokazati društvenu odgovornost prema našoj zajednici i simbolu našeg grada, nogometnom klubu Čelik. Zaista budi ponos u svakom građaninu ovog grada transprentna i poštena borba ovih momaka u prethodne tri godine, te se nadam da će i ostali poslovni subjekti podržati najljepšu priču u Bosni i Hercegovini” – kratko je rekao vlasnik kompanije Fasade Mehić, gospodin Suljo Mehić.

 

 

Ovaj se tim strogo pridržava svih ugovorenih rokova i uslova, zahvaljujući čemu su stekli povjerenje već mnogih klijenata koji su im danas najbolja preporuka. Svoju djelatnost vrše koristeći visokokvalitetne alate i pouzdane tehnike čime osiguravaju vrhunsku izvedbu svih radova.

Njihovi mnogobrojni klijenti svakako su njihova najbolja preporuka, a pristupačne cijene su dodatni motiv da ih kontaktirate.

“Zahvaljujemo se kompaniji Fasade Mehić što su se odlučili podržati klub svih nas. Nadamo se da je ovo samo početak jedne dugoročne i obostrane saradnje, a sve naše navijače i simpatizere pozivamo da koriste usluge i proizvoda svih naših sponzora, pa tako i Fasade Mehić!” – rekao je potpredsjednik upravnog odbora NK Čelik Zenica, gospodin Elvis Baždar.