Nogometni klub Čelik Zenica

Oficijelna web stranica

Doper tech

Doper-Tech novi sponzor NK Čelik!

NK Čelik Zenica i jedna od najvećih IT kompanija koja se bavi prodajom u Bosni i Hercegovini Doper-Tech potpisali su sponzorski ugovor u trajanju od jedne godine.

Doper-Tech kompanija bavi se prodajom računarske opreme u Bosni i Hercegovini. Kroz svoje iskustvo u poslovanju upoznali su potrebe i zahtjeve kupaca i tržišta, što im je poslužilo kao osnova definiranja strategije poslovanja, kao i ključni element oblikovanja ponude prodajnog asortimana. Kompanija svoje sjedište ima u Kiseljaku ali većinski dio svog poslovanja obavlja putem online prodaje.

Strategija poslovanja našeg novog sponzora temelji se na visokokvalitetnim proizvodima, povoljnim cijenama, brzoj i ljubaznoj usluzi, ali i stručnom osoblju koje kupcima osigurava podršku. Prodajni asortimana sastoji se od sljedećih kategorija: Računari, monitori, laptopi, gaming oprema, računalna periferija, LED rasvjeta, video nadzor, mobilni uređaji, tableti, TV uređaji, oprema za mobilne uređaje, audio i video oprema.

Našeg novog sponzora možete posjetiti na web stranici www.doper.ba te putem društvenih mreža. Klub će kompaniju Doper-tech promovirati putem LED panela duž istočne tribine i kroz ostale ugovorene promotivne aktivnosti.

Menadžmentu kompanije Doper-tech se zahvaljujemo na podršci i nadamo da obostranoj dugoročnoj saradnji!