NK Čelik
Zenica

NK ČELIK ZENICA | NOVOSTI

Crno-crvena gala večer !

Screenshot_1

Nogometni klub Čelik Zenica je u petak (24.12.) u hotelu Dubrovnik upriličio zajedničko druženje naše velike crno-crvene porodice.

Uz poštivanje svih epidemioloških mjera, kraj još jedne uspješne godine, zajedno su proslavili rukovodstvo i uposlenici kluba, igrači prvog tima, kadeti i juniori, najvatreniji navijači kao i ostali članovi nogometnog kluba Čelik.

Bio je ovo prvi put da klub na jednom mjestu okupi sve one koji iskreno žive i vole crno-crvenu boju, a iskreno se nadamo da će ovakva okupljanja postati tradicija, te da će ih u budućnosti biti puno više.

Ovom prilikom nogometni klub Čelik Zenica upućuje najiskreniju zahvalnost uposlenicima hotela Dubrovnik, kao i svima koji su svojim prisustvom uveličali ovu večer.

Koristimo priliku i da podsjetimo sve naše navijače i simpatzere da će u januaru početi učlanjivanje za 2022.godinu, te pozivamo sve naše članove da obnove svoje članstvo.

Oni koji dosad nisu postali dio naše porodice, pozivamo Vas da nam se pridružite i uživate u mnogobrojnim pogodnostima koje ostvaruju članovi kluba.

Svi smo mi Čelik !

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on print
Print

Održana prozivka prvog tima!

Danas je u prostorijama kluba održana prozivka igrača prvog tima našeg kluba. Igračima su se obratili v.d direktor kluba, Čerim Emir i trener Skočibušić Pavle.