Nogometni klub Čelik Zenica

Oficijelna web stranica

moševac - čelik (74)

Čelik u subotu protiv Žepča na Kamberovića polju

Čelik će sutra, subota 18. mart 2023. godine, s početkom u 15h dočekati ekipu Žepča u okviru 17. kola Druge lige FBiH – Centar. Utakmica će se igrati na A terenu Kamberovića polje.

Nakon velike pobjede rezultatom 1:5 protiv Moševca u Maglaju, Crno-crveni dočekuju ekipu Žepča u svom pohodu na rang više. Žepče se trenutno nalazi na devetoj poziciji sa 19 osvojenih bodova. U prvom dijelu sezone naša ekipa savladala je u Žepču istoimeni klub rezultatom 0:4.

 

Trenutno stanje na tabeli DLC

 

Na ovoj utakmici zbog akumulirana tri žuta kartona neće imati pravo nastupiti Aladin Isaković i Mahir Mehić. Zbog manje povrede i bolesti prethodne sedmice nisu nastupili Davud Arnautović i Mahir Karić, te će se sutra zvanično znati njihovo stanje i spremnost za ovu utakmicu.

Glavni sudija na sutrašnjoj utakmici je Sikira Edib (Kakanj), uz pomoćnike Katica Hadis (Ilidža) i Aljukić Adis (Kakanj). Delegat i posmatrač suđenja je Mršo Almedin iz Goražda.

Cijena ulaznice za ovu utakmicu iznosi 5.00 KM, a iste možete nabaviti nekoliko sati prije početka susreta na Kamberovića polju kod prodavača ulaznica.

Samo Čelik!