NK ČELIK ZENICA | NOVOSTI

Čelik je dio I-platforme

celik_article copy 14

I-platforma i nogometni klub Čelik Zenica potpisali su Memorandum o međusobnoj saradnji čime je naš klub postao dio uspješne i-dijaspora mreže https://www.i-platform.ch/bhs/network .

I-platforma i rukovodstvo kluba će u budućnosti realizovati niz zajedničkih projekata koji imaju samo jedan cilj –  a to je jači, bolji i uspješniji Čelik.

“ Mi ogromnu pažnju posvećujemo networkingu, i ponosni smo na činjenicu da  je NK „Čelik“ Zenica postao dio naše, respektabilne mreže koja, za sada, broji blizu 280 članova. Odlučili smo pružiti podršku ovoj jednoj novoj i zaista pozitivnoj priči u gradu, te se iskreno nadamo da će naša zajednička saradnja donijeti uspješne rezultate, kako za klub, tako i za njegove navijače”, poručili su predstavnici I-platforme.

Nogometni klub Čelik upućuje najiskreniju zahvalnost I-platformi i radujemo se našim budućim, zajedničkim projektima.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on print
Print

Polusezonske karte su u prodaji !

Dok se prvi tim vrijedno priprema za izazove Druge Federalne lige BiH – centar, klub je pokrenuo prodaju polusezonskih karata! Kupovinom polusezonske karte za željenu

Održana I redovna sjednica Skupštine

Sinoć je u Bosanskom narodnom pozorištu u Zenici održana prva redovna sjednica Skupštine Nogometnog kluba Čelik Zenica. Na sjednici je bilo prisutno 116 članova, čime