Nogometni klub Čelik Zenica

Oficijelna web stranica

Betole09

BetOle novi zlatni sponzor NK Čelik!

Danas je u prostorijama stadiona Bilino polje potpisan jednogodišnji ugovor o saradnji između kompanije BetOle i NK Čelik Zenica, čime je BetOle postao zlatni sponzor i oficijelni betting partner našeg kluba.

 

 

BetOle kao društveno odgovorna kompanija kroz sponzorstva i donacije daje vjetar u leđa sportskim kolektivima, te su se sada odlučili podržati jednog od najvećih klubova u Bosni i Hercegovini i pružiti podršku i našem Čeliku.

 

 

“Za kompaniju BetOle i u moje lično ime zaista budi čast biti prisutan ovdje na potpisivanju sponzorskog ugovora i davanju podrške NK Čelik iz Zenice. Čelik je simbol i sinonim ovog grada. Čitav grad i kanton se ponose na ovaj klub, a također i svi mi smo ponosni na njega. Mi ovdje nismo došli da budemo samo sponzori nego i partneri ovog kluba i zajedno idemo dalje da napredujemo, a kada sljedeći put budemo potpisivali ugovor nadam se da ćemo biti u mogućnosti u skladu sa zajedničkim ambicijama najaviti i borbu za povratak na mjesto koje NK Čelik i zaslužuje, Premijer ligu BiH.” – kazao je direktor kompanije BetOle Miodrag Todorović

 

 

“Izuzetno nam je zadovoljstvo što smo danas postpisali sponzorski i partnerski ugovor sa kompanijom BetOle koja je vidjela da Čelik ima veliki potencijal. Pokazali su da prate i da će podržati jednu lijepu priču u Zenici i mi se nadamo da ćemo zajedno s našim navijačima ispuniti očekivanja partnera i koristiti njihove usluge u oblasti u kojoj se kompanija bavi.” – izjavio je predsjednik NK Čelik, gospodin Denis Mušović.