Nogometni klub Čelik Zenica

Oficijelna web stranica

BEST

BEST d.o.o. novi sponzor NK Čelik!

Nogometni klub Čelik Zenica i kompanija BEST d.o.o. danas su u prostorijama stadiona potpisali sponzorski ugovor.

Best d.o.o. je osnovan 1991. godine u Novom Travniku kao ugostiteljsko trgovačko preduzeće. Danas Best ima 67 poslovnica raspoređenih po gradovima cijele Bosne i Hercegovine. Sve njih čine kako renovinare, tako moderne i tehnološki razvijene trgovine koje iz dana u dan imaju porast nad svojom prodajom.

Prethodnog mjeseca kompanija Best otvorila je novu poslovnicu u prostorijama stadiona Bilino polje na zapadnoj strani. 

 

 

“Best, kao društveno odgovorna kompanija, želi da izrazi čast i zadovoljstvo u ime sklapanja sponzorskog ugovora sa NK Čelik. Mi, kao zagovornici ulaganja u sport i kulturu, s ponosom podržavamo ovu stravstvenu zajednicu i pružamo podršku u ostvarenju zajedničkog uspjeha.”kratko je izjavio predstavnik kompanije Best d.o.o., gosp. Amar Arnautović

 

 

“Izuzetno smo ponosni što smo danas sklopili saradnju s jednom od najvećih kompanija u našoj državi, kompanijom Best d.o.o. Ovo je sigurno još jedan pokazatelj dobrog rada svih u klubu. Još jednom se zahvaljujemo kompaniji Best d.o.o. što su se odlučili pridružiti našoj pozitivnoj priči i vjerujemo da je ovo jedan početak uspješne dugoročne i obostrane saradnje”kazao je generalni direktor NK Čelik, gosp. Emir Čerim.

Ova saradnja će u skorijem periodu biti dodatno proširena, a uskoro ćemo obavijestiti javnost i navijače o detaljima.

Zahvaljujemo se menadžmentu našeg novog sponzora te vjerujemo da je ovo novi početak uspješne i dugoročne saradnje!