Nogometni klub Čelik Zenica

Oficijelna web stranica

Sponzor naslovna za web copy

ASA Central Osiguranje novi sponzor NK Čelik Zenica!

Imamo veliku čast i zadovoljstvo predstaviti vam našeg novog sponzora – ASA Central Osiguranje.

ASA Central Osiguranje d.d. je domaće osiguravajuće društvo koje je počelo sa radom u oktobru 2007. godine. U relativno kratkom periodu svog postojanja, ASA Central Osiguranje d.d. izraslo je u respektabilnu osiguravajuću kuću sa značajnim poslovnim rezultatima i rasprostranjenom mrežom u svim glavnim ekonomskim centrima kao što su Sarajevo, Zenica, Tuzla, Mostar, Travnik, Bihać, Goražde, Banja Luka, Prijedor, Bijeljina, Doboj i Istočno Sarajevo, te više od 120 poslovnica širom BiH. Jedna od osnovnih komparativnih prednosti ASA Central Osiguranja je brzina obrade i isplate odštetnih zahtjeva gdje prema zvanično dostupnim podacima, u proteklih sedam godine, zadržava lidersku poziciju. ASA Central Osiguranje u svojoj ponudi ima kompletnu paket proizvoda neživotnog osiguranja – osiguranje osoba, vozila i imovine sa više od sto hiljada klijenata.

Kao društveno odgovoran klub, ponosni smo što surađujemo s kompanijom koja dijeli naše vrijednosti i podržava zajednicu.

Našeg novog sponzora reklamirat ćemo putem reklame iza aut linije do južne tribine 8x2m, naljepnicom na press panou, reklamom na live prenosu i web stranici, te putem objava na našim društvenim mrežama.

Zahvaljujemo se ASA Central Osiguranju na podršci i vjeri u naš klub!