Nogometni klub Čelik Zenica

Oficijelna web stranica

Almy d.o.o. Zlatni sponzor NK Čelik Zenica

Kompanija Almy d.o.o. Zenica i NK Čelik Zenica potpisali su ugovor o saradnji, čime je klub po prvi put dobio Zlatnog sponzora.

Ovim ugovorom, Almy d.o.o. je postao Zlatni sponzor našeg kluba, te se obavezao podržati aktivnosti Kluba i pomoći mu na njegovom putu oporavka.

„Koristim ovu priliku da u ime NK Čelik Zenica, kao i u svoje lično ime, izrazim veliku zahvalnost kompaniji Almy d.o.o. za nesebičnu podršku i doprinos u oporavku našeg kluba. Ponosni smo na činjenicu da je Almy d.o.o postao prva zenička firma koja je dobila status Zlatnog sponzora, te sam uvjeren da ćemo ostvariti uspješnu saradnju na obostrano zadovoljstvo. Uprava kompanije prepoznala je rad i ambicije našeg mladog tima koji se trenutno nalazi u klubu, a podrška i pomoć koju smo dobili od kompanije Almy d.o.o. sigurno će doprinijeti oporavku našeg kluba i povratku Čelika na puteve stare slave“,  izjavio je potpredsjednik Upravnog odbora NK Čelik Zenica, Elvis Baždar.

Almy d.o.o. će biti Zlatni sponzor našeg kluba godinu dana, a njihov logo naći će se i na dresovima prvog tima i naših omladinskih selekcija.

„Kompanija ALMY već godinama pruža neizmjernu podršku sportistima i klubovima u BiH. Smatramo da je sport od izuzetne važnosti za našu omladinu i uvijek ćemo biti podrška na putu uspjeha zajednice i države. NK Čelik je naš dugogodišnji prijatelj, a pravo prijateljstvo se osjeća u najtežim trenutcima. Ovaj period je teži nego što smo navikli, ali je i vrijeme kada moramo biti oslonac jedni drugima. Ponosni na NK Čelik, dio smo zeničkog ponosa! Budite i Vi“ istako je PR menadžer kompanije, Hadžić Sufjan.

Ovim putem još jednom upućujemo iskrenu zahvalnost menadžmentu kompanije Almy, te se nadamo kako će ova saradnja trajati još mnogo godina na obostrano zadovoljstvo.