Sjajne vijesti iz kluba za sve navijače i simpatizere NK Čelik Zenica!

Svjesni smo situacije da je netransparentan rad kluba u prošlosti polučio veliko nepovjerenje zajednice i privrednih subjekata prema istom, ali došlo je vrijeme da se stanje po tom pitanju mijenja. Probijati led je najteže, ali neko i nekad mora početi zdrave procese koji će rezultirati dugoročnim uspjesima, kako za klub tako i za njegove sponzore i partnere.

Vraćanje povjerenja prema klubu nije nimalo lagan proces, ali NK Čelik sa velikim zadovoljstvom objavljuje da je sklopljeno sponzorstvo sa sljedećim firmama:

  • Agroekonomik d.o.o. Zenica,
  • Bihaćka pivovara d.d. BihaćPreminger (oficijelno pivo – zlatni sponzor),
  • Biss-tours d.o.o. Zenica,
  • Messer BH Gas d.o.o. Sarajevo,
  • Aksa d.o.o. Zenica,
  • Pero d.o.o. Zenica i
  • Hotel Zenica

Također, NK Čelik će podržati rad Dita d.d. Tuzla, bh. privrednog giganta u stečajnom postupku, a tako što će im ustupiti reklamni prostor. Njihovi radnici su se borili, te se i dalje bore za bolje dane što svakako podsjeća i na borbu za zdrav Čelik. Prema tome, šaljemo im našu podršku!

Na obostrana zadovoljstva postignuta je saradnja sa ovim firmama što šalje poruku da su vrata kluba otvorena za sve interesne strane koje mogu prepoznati obostranu korist, te vjerujemo da će saradnja s navedenim biti uspješna i dugoročna. Klub nastavlja pregovarati sa zainteresovanim firmama, a sve informacije o sponzorskim ugovorima članovi kluba će dobiti u sklopu finansijskih izvještaja na sjednici Skupštine, koja će se organizovati na kraju sezone 2016/17 BH Telecom Premijer lige BiH.

U nastavku slijedi opis djelatnosti navedenih firmi, pa krenimo redom:

–          Agroekonomik d.o.o. Zenica posluje već dvije decenije, a svoje ranije djelatnosti su preusmjerili na uvoz i distribuciju prehrambenih proizvoda.

–          Bihaćka pivovara d.d. Bihać proizvodi već skoro tri decenije osvježavajuća pića od kojih je najistaknutiniji proizvod lager pivo – Preminger.

–          Biss tours d.o.o. Zenica posluje već dvije i po decenije te ima više djelatnosti, ali glavna im je prevoz putnika u domaćem i međunarodnom saobraćaju.

–          Messer BH Gas d.o.o. Sarajevo nudi čitav niz industrijskih plinova, a ova firma je zastupljena itekako na inostranom tržištu te posluje više od jednog stoljeća.

–          Aksa d.o.o. Zenica obuhvata pružanje arhitektonskih i inženjerskih usluga već skoro tri decenije, te se još bavi i nadzorom nad izvođenjem radova.

–          Pero d.o.o. Zenica prometuje građevinskim materijalima više od dvije decenije, ali i nude kompletan inženjering u građevinarstvu.

–          Hotel Zenica je moderan hotel sa četiri zvjezdice, koji nudi udobnost, kvalitetnu uslugu i bogat sadržaj.

–          Dita d.d. Tuzla jedina je bh. industrija deterdženata sa četiri decenije iskustva u proizvodnji sredstava za pranje i čišćenje u domaćinstvu i industriji.

Pozivamo sve članove NK Čelik Zenica da koriste proizvode i usluge naših sponzora, a klub će se potruditi da u bliskoj budućnosti članovi kluba imaju i pogodnosti kod nekih od njih.