Danas, 10.augusta 2018.godine, je u prostorijama press sale NK Čelik, na stadionu Bilino Polje, održana press konferencija povodom predstojeće utakmice između ekipa NK Čelik i HŠK Zrinjski. Utkamica se igra u nedjelju, 12.augusta 2018.godine sa početkom u 19 sati.

Press konferenciji su nazočili predstavnici medija, a istima su se obratili trener NK Čelik, gdin Adnan Örnek,i jedan od igrača NK Čelik, Ivan Livaja.

Osvrtom na utakmicu prethodnog kola u kojoj je NK Čelik poražen od ekipe NK Široki Brijeg, treber NK Čelik je istakao da je to bio jedan jako loš susret, ali da se koncentracija i pažnja treba sada usmjeriti na susret sa ekipom HŠK Zrinjski, koji je takođe izazovan protivnik.

U ekipi NK Čelik, uprkos loše odigranoj utakmici prethodnog vikenda, vlada dobro raspoloženje, jer je sada najbitnije motivirati se za predstojeći susret i u nedjelju napraviti dobar rezultat,obzirom da već u srijedu ekipa NK Čelik igra u Bijeljini sa FK Radnik.

Pozivamo sve navijače NK Čelik da u nedjelju pruže podršku sa tribina, koja je ekipi izuzetno potrebna, kao dodatni motiv za dobru igru.

#samocelik