POZIV ZA SPONZORE

NK Čelik je klub za jednom izvanrednom historijom kroz koji su prodefilovali mnogobrojni kvalitetni igrači. NK Čelik je klub koji je kroz historiju imao i uspone i padove, ali navijači ovog kluba su uvijek bili tu da podrže igrače i klub na sve raspoložive načine.

Ove sezone, dolaskom stranih investitora u NK Čelik, potpisivanjem reprograma sa Poreskom upravom FBiH o otplati poreskih dugovanja što vodi konačno ka transparentnom i uspješnom poslovanju kluba, isto počinje sa jednom novom pozitivnom sportskom pričom u Zenici. Svaki početak je težak, pa tako i ovaj,stoga je NK Čelik svaka pomoć i više nego dobrodošla, a naročito ona finansijska.

Pred igračima i rukovodstvom NK Čelik je jedna izazovna sezona.u kojoj će naši igrači pružiti kvalitetnu igru sa pozitivnim rezultatima.
Ali ono što svaki posjetilac stadiona Bilino Polje može da primijeti jeste mnogo praznog mjesta za reklamu potencijalnih sponzora našeg voljenog kluba.
Ovim putem pozivamo sve one koji su zainteresovani za SPONZORSTVO NK Čelik,na bilo koji način,da nam se jave,a mi vam obećavamo da ćemo,transparentnim i uspješnim poslovanjem kluba,kao i rezultatima,opravdati vaše povjerenje!
#samocelik