Nogometni klub Čelik Zenica

Oficijelna web stranica

testtesttestststs

OMLADINSKI POGON

NK Čelik Zenica stremi tome da vrati svoju vrijednost i iskoristi potencijal koji posjeduje, a veoma bitan dio svakog ozbiljnog kluba čini omladinski pogon. U samom gradu Zenici, kao i njenoj okolini, uvijek je bio veliki broj fudbalskih talenata, što se moglo vidjeti na ulicama i školskim igralištima, ali koji ipak nisu bili ni približno dovoljno iskorišteni u interesu kluba, a prvi tim je sigurno zbog toga mnogo ispaštao. Naš klub trenutno mijenja odnos prema omladinskoj školi i svoj način rada, te je primarni cilj unaprijediti odnos prema grbu kluba i crno-crvenom dresu, podići nivo rada i discipline, ali i kvalitet u domenu stručnih kadrova, a kako bi se povećao broj djece i omasovila omladinska škola iz koje će nastati nove Čelikove legende. Čelična djeca su zalog za ljepšu budućnost kluba!

Cilj kluba je svakako da u budućnosti formira svoju akademiju, izgradi nove fudbalske terene i stvori bolje uslove za napredak naših omladinaca, kojima će njihov san biti da se afirmišu u sklopu prvog tima u dresu voljenog kluba i izgrade velike karijere! Od ljubavi za fudbalsku igru i naš Čelik vrijeme je da ponovo nastaju velike priče!  

 

Kad k’o dijete zavoliš, zauvijek ćeš voljeti!

 

Gdje se održavaju treninzi?

Treninzi se održavaju na Kamberovića polju, B teren ili na Bilinom polju

Kako se registrovati?

Za registraciju u naš omladinski pogon potrebno je dostaviti svoje 3 fotografije i kopiju rodnog lista.

Koliko košta mjesečna članarina?

Mjesečna članarina košta 40,00 KM i uključuje osiguranje od povreda na treninzima i utakmicama.

Gdje je moguće izvršiti uplatu?

Istu je moguće uplatiti u prostorijama Kluba (stadion Bilino polje, Bulevar Kulina bana bb) ili uplatom na račun Škole nogometa.

Za sve ostale informacije, možete se javiti u klub: +387 (0) 32 978 555 ili treneru odgovarajuće selekcije na navedene brojeve telefona:

 

TRENERI

Nizah Hukić

Kadeti

Pavle Skočibušić

Pioniri

Vedad Mujčinović

Pjetlići/predpioniri

Oliver Vujica

Juniori

Nijaz Hrustanović

Predpioniri

Aladin Isaković

Pjetlići