Obavještavamo javnost da su jučer završeni pregovori sa potencijalnim investitorom. Svi detalji su usaglašeni i NK”Čelik” mora da ispuni još jedan uslov. Naime, potrebno je obaviti razgovor sa svim onim licima i firmama koji su proteklih godina pomagali naš klub materijalnim sredstvima kako bi još jednom u nizu pokazali svoju veliku ljubav i privrženost prema NK”Čelik”, te kako bi svojom dobrom voljom, putem sporazumnog dogovora sa našim klubom, omogućili zakazivanje skupštine kluba koja bi odlučila da li investitor ulazi u klub ili ne.

Ovo je ključni, historijski momenat za klub i potrebno nam je jedinstvo svih onih kojima je NK”Čelik” u srcu.

Pregovori sa investitorom su bili jako dugi i iscrpljujući, ali je kroz desetine razgovora jasno da se radi o vrlo ozbiljnim ljudima koji imaju jako veliku želju da preporode NK”Čelik”. S tim u vezi apelujemo na sva lica i firme koji su u proteklom periodu pomogli da Čelik uopšte opstane kao klub, da prepoznaju ovaj historijski trenutak i učine dodatni napor kako bi jednom za sva vremena uklonili posljednju prepreku našeg kluba ka izlasku iz krize. Reprogram i eventualni ulazak investitora je definitivno put ka Evropskom Čeliku.

U prilogu spisak svih lica i firmi prema kojima NK”Čelik” ima dugovanja i od kojih zavisi da li će Čelik doživjeti procvat ili će se agonija nastaviti.

 

Prilog: Spisak svih lica i firmi prema kojima NK”Čelik” ima dugovanja

SAMO ČELIK!