U sklopu modernizacije rada NK Čelik Zenica i ulaska na stadion “Bilino polje” putem brojača ulaznica, klub aktivno radi na novim pogodnostima za svoje članove i vlasnike polusezonskih ulaznica. Puštanjem u rad brojača ulaznica na ulazima na stadion ubuduće će svi vlasnici sezonskih i polusezonskih ulaznica koje imaju bar-kodove sa istima moći ulaziti i na tribine koje su jeftinije od one koju su inicijalno kupili.

Dakle, vlasnici takvih pretplatničkih ulaznica za zapadnu tribinu će moći sa istima ući i na istočnu ili južnu tribinu dok će oni sa ulaznicama za istočnu tribinu iste moći koristiti i za južnu tribinu.

Upozoravamo vlasnike ulaznica da jednom “provučena” kartica za jednu utakmicu ulazi u sistem i više se neće moći koristiti na drugom brojaču za tu utakmicu a svi pokušaji zloupotrebe će biti sankcionisani trajnim oduzimanjem kartice i njenim poništavanjem za ostatak sezone.

Nadamo se da ćemo na ovaj način olakšati ulaske na stadion svim posjetiocima a vlasnike pretplatničkih kartica dodatno rasteretiti i omogućiti im da se prebace na neku drugu tribinu ukoliko ih tamo čekaju prijatelji. Klub aktivno radi na tome da ova pogodnost bude dostupna već od naredne utakmice 18. marta protiv FK Mladost Doboj Kakanj koja će poslužiti kao generalna proba za uspostavljanje novog sistema.