U okviru četvrtog kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine, Nogometni klub “Čelik” će na stadionu “Bilino polje” ugostiti FK “Radnik” iz Bijeljine. Duel starih rivala igrati će se nedjelju, 13. Avgusta, sa početkom u 16 sati i 30 minuta.

FK “Radnik” iz Bijeljine je odlično otvorio sezonu,i nakon tri odigrana kola,sa osvojenih 7. bodova,se nalazi na 2. mjestu BHT PLBiH,dok je NK “Čelik” bez bodova i bez postignutog gola.

Trener Čelika,Kemal Hafizović,će na ovoj utakmici imati sve igrače na raspolaganju,osim Aidina Mahmutovića i Elmina Hadžikadunića,kojima su tek prije dva dana došli sporni certifikati iz bivših kluba,a koji su kočili,grčki nogometni savez kod Mahmutovića,odnosno srpski nogometni savez kod Hadžikadunića.

Imajući u vidu vrlo tešku situaciju u Klubu i način na koji se sklapao igrački kadar,možemo reći da će trener Čelika u ovoj utakmici imati puno lakši zadatak nego u prethodne tri utakmice jer će na raspolaganju imati Salčinovića i Kazazića.Kapitensku traku,kao i prethodne tri utakmice,će nositi Aldin Šišić.

Glavni sudija utakmice je Haris Kaljanac iz Sarajeva,sa svojim pomoćnicima Sretenom Udovičićem iz Prijedora i Moamerom Čauševićem iz Sarajeva.Četvrti sudija je Miloš Gigović iz Gradiške,delegat je Mato Itrić iz Brčkog a posmatrač suđenja je Dragan Prtvar iz Istočnog Sarajeva.

Karte za utakmicu se mogu kupiti u nedjelju,ispred Šoping centra Džananović u terminu od 10.00h do 15.00h i u STR “Orijent” u terminu od 10.00h do 16.30h.

Do prve pobjede,do prvih bodova,svi za Čelik!